Juodgrūdžių (juodųjų kmynų) aliejus, 100 ml. (100 proc. natūralus, spaustas ąžuolinėje statinėje, tamsaus stiklo buteliuke!)

7,99 €

Turime, galima užsakyti

  • Standartinis(be papuošimo)
  • Papuoštas linine "skaryte" (+0,50 Eur)

100% natūralus

Natūralus, gyvas aliejus, spaudžiamas pagal senovines tradicijas. Juodgrūdžių aliejus naudojamas tiek maistui, tiek kosmetikai ir odos procedūroms, tiek plaukų puoselėjimui.

Smulkiau

Pridėti prie pageidavimų

NORITE PAKLAUSTI? SKAMBINKITE MUMS: +370 686 48432

Šio aliejaus unikalias savybes savo traktate aprašė Hipokratas, o augalą ir jo vartojimą smulkiai aprašė savo darbuose Avicena. Pranašas Muchamedas sakė, kad „juodieji kmynai padės nuo visko, išskyrus mirtį“

Juodųjų kmynų aliejaus sudėtyje yra unikalus biologiškai aktyvių medžiagų komplektas.  Juodųjų kmynų aliejus populiarus ir šiais laikais. Kompanijos vaistų gamintojai naudoja sėklos ir Juodųjų kmynų aliejų vaistinių preparatų gaminimui. Aliejus pagal savo sudėtį turtingas vitaminais D, E, C, B, mineralais ir aktyviosiomis medžiagomis, gamtiniais antibiotikais ir imunostimuliatoriais.

Aliejaus sudėtyje esančios medžiagos atgaivina, minkština, tonizuoja odą, gerina jos struktūrą ir reljefą, apsaugo nuo išdžiovinimo ir pleiskanojimo, stangrina odą, valo odą nuo nešvarumų, normalizuoja riebalinių liaukų veiklą, apsaugo odą nuo uždegimų ir aknės atsiradimo bei užkerta kelią ankstyvam odos senėjimo procesui. Aliejaus išorinis naudojimas naikina odos pabrinkimus, naudojamas sumažinti celiulito žymes.

Juodųjų kmynų aliejus gerina odos ir plaukų būklę, nes turtingas B grupės vitaminais ir mikroelementais, kurie būtini, kad plaukai būtų gražūs ir sveiki.

Lengvos tekstūros, juodgrūdžių sėklų aliejus  maitina, drėkina  ir atstato pažeistų plaukų struktūrą. Sėklose randama apie šimtą vertingų medžiagų-proteinų, riebiųjų rūgščių, vitaminų, mineralų ir kitų veiklių medžiagų. Šis lengvai susigeriantis aliejus suteikia plaukams sveiko blizgesio, glotnumo ir sumažina plaukų vėlimąsi. Greitai absorbuojasi ir neapsunkina plaukų.  Juodųjų kmynų aliejus mažina plaukų porėtumą,  saugo plaukus nuo neigiamo aplinkos poveikio.

Svarbu: visa informacija pateikta remiantis viešai internete ir spaudoje publikuojamais straipsniais, tyrimais, rekomendacijomis ir kt. Vartodami  aliejus sveikatinimo tikslams visuomet vadovaukitės  savo nuomone ar pasikonsultuokite su gydytoju.

Žaliavos kilmės šalis: Egiptas