Lietuviškų kanapių sėklos, 500 g. (100 proc natūralios)

2,49 €

Turime, galima užsakyti

Kulinarijoje kanapių sėklos naudojamos nuo seno skirtingose kultūrose. Lietuviai kanapių dėdavo į košes, blynus, bulves, silkes, sviestą ir kt.

Tai sveikas ir skanus lietuviškas grūdas ant mūsų stalo!

Smulkiau

Pridėti prie pageidavimų

NORITE PAKLAUSTI? SKAMBINKITE MUMS: +370 686 48432

Kanapių sėklos yra vienos maistingiausių sėklų pasaulyje, turinčios kur kas daugiau baltymų ir aminorūgščių nei bet kurios kitos grūdinės kultūros. Tai puikus augalinės kilmės baltymų šaltinis. Apskaičiuota, jog kanapių sėklose baltymų kiekis beveik toks pat kaip jautienoje ir ėrienoje. Kadangi kanapių baltymai turi visas organizmui reikalingas baltymų rūgštis, jais įmanoma pakeisti mėsą ir pieno produktus.

Kulinarijoje kanapių sėklos naudojamos nuo seno skirtingose kultūrose. Lietuviai kanapių dėdavo į košes, blynus, bulves, silkes, sviestą ir kt.

Tai sveikas ir skanus lietuviškas grūdas ant mūsų stalo!

Kilmės šalis: Lietuva