Šalto spaudimo sezamo sėklų aliejus, 100 ml (spaustas ąžuolinėje statinėje, tamsaus stiklo buteliuke!))

4,99 €

Turime, galima užsakyti

  • Standartinis(be papuošimo)
  • Papuoštas linine "skaryte" (+0,50 Eur)

100% natūralus

Natūralus, gyvas aliejus, spaudžiamas pagal senovines tradicijas - rankiniu presu ąžuolinėje statinėje! Puikus pagardas virtuvėje bei pagalbininkas kosmetikoje! Tinka salotoms, košėms bei kiaušinio gaminiams pagardinti. Tinka žaliavalgiams, vegetarams bei veganams.

Smulkiau

Pridėti prie pageidavimų

NORITE PAKLAUSTI? SKAMBINKITE MUMS: +370 686 48432

Sezamų sėklų aliejuje

gausu mononesočiųjų riebalų rūgščių (Omega-9), saugo odą ir gleivines nuo išsausėjimo, polinesočiųjų riebalų rūgščių (Omega-6), turinčių savybę reguliuoti uždegiminius procesus, teigiamai veikiančių plaukų augimą, odos struktūrą. Šiame aliejuje taip pat nemažai vitamino E,  gerinančio odos išvaizdą ir spalvą, užkertančio kelią smulkių raukšlelių susidarymui bei vitamino K,

Tūkstančius metų sezamų sėklų aliejus buvo naudojamas Ajuverdoje (indų medicinoje), kinų ir Tibeto medicinoje gydymo tikslais, odos priežiūrai. Naudojamas kosmetikos pramonėje kaip puikus bazinis aliejus.

Sezamų aliejus tinka kosmetikai ir gali būti naudojamas visų tipų odai prižiūrėti, jis ypač pasižymi tuo, jog turi šildantį efektą. Be to, valo, skatina ląstelių atsinaujinimą, labai tinka masažams, puoselėja plaukus, apsaugo nuo kenksmingo saulės poveikio, drėkina, ramina pažeistą odą. 

Ajuverdoje šis aliejus praktikuojamas sąnarių skausmams malšinti, pašildyto aliejaus masažais lengvinami peršalimo simptomai.

 

Labai gera info:

http://www.vlmedicina.lt/lt/nemirtingumo-simbolis-sezamas

 

 

 

 

Svarbu: visa informacija pateikta remiantis viešai internete ir spaudoje publikuojamais straipsniais, tyrimais, rekomendacijomis ir kt. Vartodami mūsų aliejus sveikatinimo tikslams visuomet vadovaukitės savo nuomone ar pasikonsultuokite su gydytoju.