Jums reikės:

  • 300 g šilkinio Tofu;

  • 1/4 stiklinės aliejaus;

  • 1/2 stiklinės sojų pieno;

  • 2 šaukšteliai klevų sirupo ( keičiau eritritoliu);

  • 1/2 šaukštelio vanilės ekstrakto;

  • 2 stiklinės speltos pilnagrūdžių miltų;

  • Saulėgrąžų miltų;

  • 2 šaukšteliai kepimo miltelių;

  • 1 šaukštelis cinamono;

  • žiupsnelis druskos;

Pagaminimo eiga: sumaišyti miltus, kepimo miltelius, cinamoną, druską. Susmulkinti Tofu, įpylti aliejaus, sojų pieno (jame ištirpinau eritritolį), vanilės ekstraktą. Gerai išmaišyti. Į šią masę po truputį berti sausus ingridientus paplakant, kol viską viską subersite.

Kepti ant lydyto sviesto, kol gražiai paruduos.

Galima valgyti su salotomis: raugintu kopūstu, šv. agurku, nuplikytais žirneliais, moliūgų sėklų aliejumi ir pačiomis moliūgų sėklomis;

Derinys tikrai tobulas;)