Šaltalankių uogos (džiovintos,100 proc.natūralios, ekologiškos) 100g.

5,99 €

Turime, galima užsakyti

Su meile ir atsidavimu ekologiniame ūkyje gaminamas produktas. Džiovintos šaltalankių uogos - puiku vitamino C, ląstelienos bei Omega-3, Omega-6, Omega-9 šaltinis!

Smulkiau

Pridėti prie pageidavimų

NORITE PAKLAUSTI? SKAMBINKITE MUMS: +370 686 48432

Šaltalankio uogos:

  • Vitamino C šaltinis – 438 mg/100 g
  • Šaltalankių uogos – Omega 3, Omega 6, Omega 9 šaltinis. 
  • Šaltalankiuose gausu ląstelienos, polinesočiųjų ir mononesočiųjų riebalų rūgščių. 
  • Berti į kokteilius, glotnučius, salotas. Tinka kaip užkandis, kepinių papuošimams. Galime dėti į arbatą, limonadą. 

100g produkto:  energinė vertė 1804kJ/434kcal, riebalai: 24,6 g., iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 7,5 g., monosočiųjų riebalų rūgščių 13,8 g., polinesočiųjų riebalų rūgščių 3,3 g., Omega 3 – 1 g., Omega 6 – 2,1 g., Omega 9 – 6,5 g., angliavandeniai: 29,2 g, iš kurių cukrų 8 g., druska – 0,03 g., baltymai 13,6 g., skaidulos – 20,82 g., vitaminas C: 438 mg/100g 

Vartojimo būdas: Berti į kokteilius, glotnučius, salotas. Tinka kaip užkandis, kepinių papuošimams. Galime dėti į arbatą, limonadą.
Skaidulas tinka berti į kokteilius, košes, jogurtą, salotas, glotnučius, kremus, įvairius kepinius, dietinius patiekalus.

Sudedamosios dalys

100% džiovintos ekologiškos šaltalankių uogos.

Žaliavos kilmės šalis: Lietuva

Gamintojas: Vilma Žaltauskienė / Laižuvos g. 16, Urvikių km., Mažeikių raj.