Naminiai, rankų darbo, brandinti obuolių sūriai - Lietuvos tautinio paveldo gaminys, gaminami mūsų kaimynų, Kuktiškių kaime, Utenos rajone.
Tai Lietuviška - obuoliais ir cinamonu bei gvazdikėliais kvepianti dovana.
Lietuviško saldumyno gerbėjams siūlome šventiškai supakuotus Brandintus sūrius, obuolių sūrio saldainius. Brandinto obuolių sūrio gaminiai nudžiugins visus natūralaus ir sveiko maisto mylėtojus ne tik šventiniu metu, bet ir kasdien.
Naminiai, rankų darbo, brandinti obuolių sūriai - Lietuvos tautinio paveldo gaminys, gaminami mūsų kaimynų, Kuktiškių kaime, Utenos rajone.
Tai Lietuviška - obuoliais ir cinamonu bei gvazdikėliais kvepianti dovana.
Lietuviško saldumyno gerbėjams siūlome šventiškai supakuotus Brandintus sūrius, obuolių sūrio saldainius. Brandinto obuolių sūrio gaminiai nudžiugins visus natūralaus ir sveiko maisto mylėtojus ne tik šventiniu metu, bet ir kasdien.
Šiam sūrio receptui - jau daugiau nei šimtas metų. Jį verda jau keturios kartos, laikydamosi griežtos receptūros ir technologijos. Tai rankų darbo sūris, verdamas, džiovinamas ir brandinamas ant malkomis kūrenamo pečiaus. Lietuvos tautinio paveldo produktas.
Šiam sūrio receptui - jau daugiau nei šimtas metų. Jį verda jau keturios kartos, laikydamosi griežtos receptūros ir technologijos. Tai rankų darbo sūris, verdamas, džiovinamas ir brandinamas ant malkomis kūrenamo pečiaus. Lietuvos tautinio paveldo produktas.
Šiam sūrio receptui - jau daugiau nei šimtas metų. Jį verda jau keturios kartos, laikydamosi griežtos receptūros ir technologijos. Tai rankų darbo sūris, verdamas, džiovinamas ir brandinamas ant malkomis kūrenamo pečiaus. Lietuvos tautinio paveldo produktas.
Šiam sūrio receptui - jau daugiau nei šimtas metų. Jį verda jau keturios kartos, laikydamosi griežtos receptūros ir technologijos. Tai rankų darbo sūris, verdamas, džiovinamas ir brandinamas ant malkomis kūrenamo pečiaus. Lietuvos tautinio paveldo produktas.
Šiam sūrio receptui - jau daugiau nei šimtas metų. Jį verda jau keturios kartos, laikydamosi griežtos receptūros ir technologijos. Tai rankų darbo sūris, verdamas, džiovinamas ir brandinamas ant malkomis kūrenamo pečiaus. Lietuvos tautinio paveldo produktas.
Šiam sūrio receptui - jau daugiau nei šimtas metų. Jį verda jau keturios kartos, laikydamosi griežtos receptūros ir technologijos. Tai rankų darbo sūris, verdamas, džiovinamas ir brandinamas ant malkomis kūrenamo pečiaus. Lietuvos tautinio paveldo produktas.
Šiam sūrio receptui - jau daugiau nei šimtas metų. Jį verda jau keturios kartos, laikydamosi griežtos receptūros ir technologijos. Tai rankų darbo sūris, verdamas, džiovinamas ir brandinamas ant malkomis kūrenamo pečiaus. Lietuvos tautinio paveldo produktas.
Šiam sūrio receptui - jau daugiau nei šimtas metų. Jį verda jau keturios kartos, laikydamosi griežtos receptūros ir technologijos. Tai rankų darbo sūris, verdamas, džiovinamas ir brandinamas ant malkomis kūrenamo pečiaus. Lietuvos tautinio paveldo produktas.
Šiam sūrio receptui - jau daugiau nei šimtas metų. Jį verda jau keturios kartos, laikydamosi griežtos receptūros ir technologijos. Tai rankų darbo sūris, verdamas, džiovinamas ir brandinamas ant malkomis kūrenamo pečiaus. Lietuvos tautinio paveldo produktas.
Šiam sūrio receptui - jau daugiau nei šimtas metų. Jį verda jau keturios kartos, laikydamosi griežtos receptūros ir technologijos. Tai rankų darbo sūris, verdamas, džiovinamas ir brandinamas ant malkomis kūrenamo pečiaus. Lietuvos tautinio paveldo produktas.