Bazilikas- puikus prieskonis bei papildas kulinarijoje. Bazilikais skaninami daržovių, sojų, mėsos, žuvies patiekalai, sriubos, padažai. Džiovintą baziliką galima vartoti maistui, prieskoniams, kosmetikai, vaistams.
Tik Lietuvoje sveikai auginamų linų sėmenys - puikus maistas geresnei savijautai! Mūsų užaugintų linų sėmenys - ypač geros kokybės ir puikaus skonio, yra kokybės sertifikatai. Paragaukite ir įsitikinkite tikrai šviežiu ir išskirtiniu skoniu!
Kokybiškos bei ypač šviežios aguonų sėklos Jūsų stalui: kepiniams, patiekalams pagardinti!
Kulinarijoje kanapių sėklos naudojamos nuo seno skirtingose kultūrose. Lietuviai kanapių dėdavo į košes, blynus, bulves, silkes, sviestą ir kt. Tai sveikas ir skanus lietuviškas grūdas ant mūsų stalo!
Kulinarijoje saulėgrąžų sėklos naudojamos nuo seno skirtingose kultūrose. Lietuviai saulėgrąžų dėdavo į košes, blynus, bulves, silkes, sviestą ir kt., spausdavo kapnų aliejų, lukštendavo vakarais. Tai sveika ir skani lietuviška sėkla ant mūsų stalo!
Bolivinė balanda (kynva) jau gana populiarus įvairių patiekalų ingredientas. Jose gausu baltymų, geležies bei daug naudingųjų skaidulų. Šias sėklas galima virti kaip košę, naudoti kaip garnyrą mėsoms patiekalams, dėti į salotas ar troškinius.
Nuostabaus kvapo bei skonio sezamo sėklos -nepakeičiamas gardėsis, vitaminų bei mineralų šaltinis(E,B,C, cinko, fosforo, kalio, magnio ir kt.) Tinka naudoti sveikiems kokteiliams, kepiniams, dėti į salotas, košes, pagardinti kitus patiekalus. Tinka žaliavalgiams, vegetarams, veganams.
Kmynai – išskirtinio skonio ir kvapo prieskonis. Šaltais rudens ar žiemos vakarais kmynų arbata ne tik sušildys Jūsų kūną, bet ir palengvins virškinimą bei prisidės prie geros savijautos!
Nuostabaus kvapo bei skonio juodojo sezamo sėklos -nepakeičiamas gardėsis, vitaminų bei mineralų šaltinis(E,B,C, cinko, fosforo, kalio, magnio ir kt.) Tinka naudoti sveikiems kokteiliams, kepiniams, dėti į salotas, košes, pagardinti kitus patiekalus. Tinka žaliavalgiams, vegetarams, veganams.
Natūralios, kokybiškos tikrojo margainio sėklos savo sudėtyje turi silimarino, kuris teigiamai veikia kepenų darbą, padeda esant nevirškinimo problemoms bei padidėjusio cukraus kiekiui.
Ožragės sėklos- puikus prieskonis bei papildas kulinarijoje ir konditerijoje. Ožragėmis skaninami daržovių, sojų, mėsos, žuvies patiekalai, sriubos, padažai. Vaistinę ožragę galima vartoti maistui, prieskoniams, kosmetikai, vaistams.
Kokybiškos bei ypač švarios belukštės aliejinių moliūgų sėklos, kurias vežamės tiesiai iš Austrijos ekologinio ūkio! Puikiai tiks Jūsų stalui: salotoms ar ledams pagardinti bei praturtinti vitaminais racioną!
Ypač kokybiškos, šviežios ir labai skanios! Baltymų bei vitaminų šaltinis ir šeimininkių pagalbininkas virtuvėje: galite pagaminti greitai, sveikai ir skaniai :)
Juodgrūdės sėklos- puikus prieskonis bei papildas kulinarijoje ir konditerijoje. Juodgrūdę beria į salotas, padažus, malta juodgrūde sustiprina kavos ir juodos arbatos aromatą.
"Kanapinė" druska, pagaminta su didele meile pagal ypatingą senovinį Katinų šeimos receptą! Puikiai tiks pagardinti keptoms ar virtoms bulvėms, pomidoriukams, žuvies ar mėsos patiekalams.
Skrudinti lazdynų riešutai be luobelės – skanūs, traškūs, turintys auksinę spalvą ir savo ryškų bei turtingą skonį. Naudingi, maistingi ir kupini įvairiausių vitaminų, lazdyno riešutai suteiks energijos, žvalumo ir geros nuotaikos visai dienai! Puikus ir naudingas užkandis išalkus, taip pat puikiai tinka kepiniams, tortams, desertams.
Nuriebalinti kedro riešutai - tai puikus pasirinkimas tiems, kas nenori naudoti riebalų, bet nori savo racioną praturtinti vitaminais, mineralais ir neriboti suvartojamo kiekio! Ypatingo skonio ir tik iš kruopščiai atrinktų Sibiro kedro riešutų!
Balkšvojo gysločio sėklų luobelės turi labai daug skaidulinių medžiagų, todėl dar dažnai vadinamos "organizmo šluota", šalina šlakus ir toksinus. Rekomenduojama dėti į įvairų maistą, siekiant praturtinti jį skaidulomis. Skanu dėti į sausus pusryčius, jogurtą.
Džiovinti mangai be pridėtinio cukraus tikrai nustebins ne vieną mangų mėgėją! natūraliai džiovinti, išlaikę savo skonines ir kvapo savybes labai tiks dienos maisto racionui papildyti.
Natūralūs Sibiro kedro riešutai išlukštenti. Ypatingos kokybės, šviežio derliaus gamtos dovana žmogui! Tinka visiems: vegetarams, veganams, žaliavalgiams.
Maistinių skaidulų mišinys "Žarnyno šluota" - visiškai natūralus produktas, kurio sudėtyje esančių linų sėmenų, balkšvųjų gysločių sėklų luobelių savybės gali padėti išvalyti žarnyną bei atsikratyti nereikalingo svorio.
Skaidulų mišinys su šaltalankiais, margainio sėklomis bei balkšvųjų gysločių sėklų luobelėmis - pilnai subalansuotas savo sudėtimi.