Bolivinė balanda (kynva) 180g/500g/1kg

1,79 €

Turime, galima užsakyti

  • 500g
  • 1 kg
  • 180g

Bolivinė balanda (kynva) jau gana populiarus įvairių patiekalų ingredientas. Jose gausu baltymų, geležies bei daug naudingųjų skaidulų. Šias sėklas galima virti kaip košę, naudoti kaip garnyrą mėsoms patiekalams, dėti į salotas ar troškinius.

Smulkiau

Pridėti prie pageidavimų

NORITE PAKLAUSTI? SKAMBINKITE MUMS: +370 686 48432

Bolivinė balanda (kynva) jau gana populiarus įvairių patiekalų ingredientas. Jose gausu baltymų, geležies bei daug naudingųjų skaidulų. Šis produktas ypač tinka vegetarams ir veganams kaip vertingas baltymų šaltinis.  Kynva sėklos yra be glitimo, nesukelia cukraus kiekio kraujyje šuolių.

Šias sėklas galima virti kaip košę, naudoti kaip garnyrą mėsoms patiekalams, dėti į salotas ar troškinius.

Paruošimo būdas: Užvirinkite 3 kartus daugiau vandens nei kruopų, įberkite šiek tiek druskos

Virkite 15 min. kol kruopos taps minkštos ir uodegytė atsiskirs nuo kruopos.

Nupilkite vandenį ir leiskite pastovėti dar 15 min.

Energinė ir maistinė vertė 100 g: 356 kcal/1490 kJ, riebalų 7,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1 g, angliavandenių 64 g, iš kurių cukrų 3,5 g, baltymų 13,7 g, druskos 0 g.

Sudedamosios dalys: bolivinės balandos sėklos.

Laikyti švariose, gerai vėdinamose patalpose. Laikymo temperatūra: nuo 0 iki 25°C.

Kilmės šalis: ne ES