Moliūgų sėklų miltai (100proc.natūralūs, nuostabaus kvapo, baltymų, vitaminų bei mineralų šaltinis) 200g.

2,99 €

Turime, galima užsakyti

Nuostabaus kvapo bei skonio moliūgų sėklų miltai pagaminti iš švelniai paskrudintų moliūgų sėklų-nepakeičiamas baltymų, vitaminų bei mineralų šaltinis(E,B,C, cinko, fosforo, kalio, magnio ir kt.) Neturi glitimo. Tinka naudoti sveikiems kokteiliams, kepiniams, dėti į salotas, košes, pagardinti kitus patiekalus.

Smulkiau

Pridėti prie pageidavimų

NORITE PAKLAUSTI? SKAMBINKITE MUMS: +370 686 48432

Moliūgų sėklų miltai pagaminti iš švelniai paskrudintų moliūgų sėklų dalinai atskirian aliejų. Jie puikiai žinomi dėl savo dietinių savybių,  bei didelės energetinės vertės-nepakeičiamas baltymų, vitaminų bei mineralų šaltinis(E,B,C, cinko, fosforo, kalio, magnio ir kt.) Tinka naudoti sveikiems kokteiliams, kepiniams, dėti į salotas, košes, pagardinti kitus patiekalus. Neturi glitimo, bet turi labai daug baltymų!

Suvartoti nedidelį kiekį angliavandenių, bet tuo pat metu gauti daug vertingų baltymų ir skaidulinių medžiagų - tai darosi svarbu vis daugiau žmonių.

Maisto gaminime puikiai tinka tiek daržovių, tiek žuvies, tiek mėsos patiekalų gamyboje. Jei dalį receptuose nurodytų kvietinių miltų pakeisite moliūgų sėklų miltais, patiekalai įgaus natūralų žalsvą atspalvį ir puikų skonį.

Kaip vartoti: ruoškite su jais tešlą (duonos, kepinių, makaronų), dėkite į košes, vartokite kaip džiūvesėlius daržovėms, padažams, baltyminiams kokteiliams. Apie 25% įprastinių miltų galite pakeisti moliūgų sėklų miltais. Tuo pat metu didinkite skysčių kiekį, kol pasieksite trokštamą konsistenciją. Moliūgų sėklų miltai yra didesnės apimties nei kiti, todėl norint pakeisti 100 g kvietinių miltų pakaks tik 65 g moliūgų miltų.